Motion...

Kom på att jag inte har lagt upp hur jag gör för att motionera.
Varje morgon går jag fram och tillbaka från skolan. Det kanske inte låter så mycket men jag lägger in en bild på trapporna som jag måste gå upp och ner för varje morgon och varje eftermiddag.
Sen på eftermiddagarna efter att jag har kommit hem och druckit middag och vilat en liten stund går jag ut med gubben cycklandes brevid mig. Jag försöker motionera i intervaller så jag går powerwalk och springer. Jag lyckades för första gånger på flera år springa mellan tre lyktstolpar!!!  Dete är första gången på hur länge som helst! Jag längtar tills jag kan springa längre. Efter att jag har varit ute på eftermiddagen med gubben så tränar jag med gummiband.

Några tips för er som äter Nutrilett Shake Chocolate.

*Ta riktigt KALLT vatten till shaken, då smakar den mer choklad och banan och den får inte så kornig kostistens.
*Är du sugen på glass eller sorbé så kan du ställa din shake i frysen en stund så får den en härligt krämig konsistens.
*Känner du ett sug efter något att tugga på kan du alltid äta sk "nollmat" (gurka, isberg, paprika, tomat) som inte innehåller någonting alls i stort sett. Eller så kan du tugga tuggummi, det funkar för mig.

Och så till bilderna. Stentrappan är den jag får gå upp för på morgonen och den i trä är den jag går upp för på eftermiddagen. Det händer att jag tar en genväg genom skogen för att undvika trätrappan på morgonen. Inte utav lathet, åhnej, utan för att den är fylld med frost på morgonen vilket gör det SNORHALT! Jag vill undvika att bryta benen i detta nu.



Ni kanske ser frosten på de nedre bilderna, då förstår ni också varför jag tar en omväg då och då. Nu förstår ni varför skolvägen inte är en ren baggis, det kommer bli men inte ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0